از برنامه های آموزشی تا جلسات مشاوره خانواده در کانون تخصصی ریحانه
از برنامه هاي آموزشي تا جلسات مشاوره خانواده در کانون تخصصي ريحانه
مدیر کانون تخصصی خواهران ریحانه چوبیندر:

از برنامه های آموزشی تا جلسات مشاوره خانواده در کانون تخصصی ریحانه

فضلعلي گفت: کانون تخصصي ريحانه در همه عرصه ‌هاي فرهنگي، هنري، زيارتي، سياحتي، آموزشي و کارآفريني فعاليت دارد و تشکيل کلاس‌هاي حفظ، ترتيل و قرائت قرآن در صدر برنامه‌هاي کانون ما قرار دارد.
شناسه خبر : 67018 تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ زمان انتشار : ۱۰:۵۵

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین، پروانه فضلعلی مدیر کانون تخصصی خواهران ریحانه چوبیندر به مناسبت سالروز تأسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد با اشاره به فعالیت های این کانون بیان کرد: کانون ما در همه عرصه ‌های فرهنگی، هنری، زیارتی، سیاحتی، آموزشی و کارآفرینی فعالیت دارد و تشکیل کلاس‌های حفظ، ترتیل و قرائت قرآن در صدر برنامه‌های کانون ما قرار دارد.

 

مدیر کانون تخصصی خواهران ریحانه چوبیندر ادامه داد:  تشکیل کلاس آموزش زبان همراه با مدرک معتبر، کلاس ریاضی، عربی، آموزش نقاشی و سیاه قلم از دیگر کلاس های کانون تخصصی ریحانه است که در رده‌های مختلف سنی انجام می شود.

 

وی عنوان کرد: همچنین کلاس آموزش تزریقات، خیاطی، عروسک سازی، بافت و غیره در جهت کارآفرینی و درآمدزایی بانوان و حمایت از آنها هم در کانون دایر می شود و در کنار برنامه های آموزشی، برگزاری اردوهای زیارتی و سیاحتی به مکان های مختلف هم به منظور تشویق و هم آشنایی نوجوانان و بانوان برگزار می شود.

 

فضلعلی اعلام کرد: در کنار همه کلاس‌ها، جلسات مشاوره برای فرزندآوری، داشتن یک خانواده سالم و اسلامی و کلاس های مهدویت در کانون برگزار می شود که تنوع این برنامه ها سبب شده تا کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان را بتوانیم جذب مسجد کنیم.

 

وی خاطر نشان کرد: بازی و نشاط در حیاط و داخل مسجد هم برنامه دیگر کانون ماست که سبب شده تا کودکان و نوجوانان جذب مسجد بشوند، همچنین داشتن مربیان فداکار و جهادی هم از دیگر عوامل موفقیت در کانون ریحانه است.

 

مدیر کانون تخصصی خواهران ریحانه چوبیندر تأکید کرد: نوجوان امروزی نیاز به تشویق، تحسین و احساس مهم بودن در خانواده و جامعه دارد و ما با تقویت این نیازهای وجودی کودکان و نوجوانان و با مهارت همدلی که خود  به دست آوردیم، می‌توانیم بین این قشر و مسجد پیوند برقرار کرده و آنها را در مسیر درست قرار دهیم.

 

وی با اشاره به تشکیل گروه جهادی در کانون تخصصی ریحانه اظهار کرد: ما گروه جهاد دختران را هم تشکیل دادیم که گروه جهادی دختران و بانوان مسجد جامع هم در کنار همه برنامه ها و مراسم های ما هستند و این گروه جهاد در حوزه تهیه جهیزیه، تهیه دارو برای بیمار، تهیه لباس برای نیازمندان و تهیه لوازم التحریر هنگام آغاز سال تحصیلی فعال هستند.

 

فضلعلی با اشاره به ظرفیت بالای کانون های مساجد گفت: باید از کانون‌ها و مساجد به عنوان پایگاه مبارزه با تهاجم فرهنگی دشمن استفاده کرد، در این میان مردمی بودن و ارتباط گیری با شبکه‌های اجتماعی بسیار کمک کننده است.

 

وی یادآور شد: عدم توجه به جوانان یکی از معضلات مساجد ماست که باید با ورود به جامعه و حل اختلافات خانوادگی، ایجاد مرکز مشاوره برای رفع معضلات و مشکلات اجتماعی و خانوادگی اقدام جدی انجام دهیم.

 

مدیر کانون تخصصی خواهران ریحانه چوبیندر خاطر نشان کرد: سربازان و نیروهای انقلابی برای آینده جمهوری اسلامی ایران باید در همین مساجد تربیت شوند.