کانونی که مروج فرهنگ کتابخوانی در بین نوجوانان است
کانوني که مروج فرهنگ کتابخواني در بين نوجوانان است

کانونی که مروج فرهنگ کتابخوانی در بین نوجوانان است

کانون فرهنگي هنري ريحانة‌الرسول مسجد محمد رسول الله(ص) قزوين با ايجاد کتابخانه اي مختص نوجوانان در کانون، ترويج فرهنگ مطالعه و کتابخواني را در بين نوجوانان دنبال مي کند.
شناسه خبر : 65590 تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۴۰۳ زمان انتشار : ۰۹:۴۱

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین، مرضیه سادات شهاب زاده مدیر کانون فرهنگی هنری ریحانة‌الرسول مسجد محمد رسول الله(ص) قزوین با اشاره به اهمیت مطالعه و کتابخوانی بیان کرد: رشد فکری یک جامعه زمانی اتفاق می‌افتد که افراد آن جامعه نسبت به افزایش اطلاعات و آگاهی خود حساس بوده و برای ارتقای آن تلاش کنند.

مدیر کانون فرهنگی هنری ریحانة‌الرسول مسجد محمد رسول الله (ص)قزوین ادامه داد: کتاب یکی از مهمترین عناصری است که موجب افزایش آگاهی شده و اخلاق، فرهنگ و مهارت‌های فردی، اجتماعی و خانوادگی را ارتقا می‌بخشد.

وی با اشاره به نقش مساجد در ارتقای کتابخوانی در جامعه اضافه کرد: مساجد به عنوان مراکز مذهبی و فرهنگی نقش مهمی در تبلیغ و انتقال آموزه های مذهبی و فرهنگی دارند؛ مساجد  فرصت‌هایی را برای آموزش، ترویج ارزش‌ها، انتقال اطلاعات و ایجاد ارتباطات اجتماعی فراهم می‌کنند که در حفظ هویت مذهبی و فرهنگی جامعه و تربیت نسل‌های جدید بسیار ارزشمند است.

شهابزاده تأکید کرد: یکی از همین فرهنگ‌سازی‌ها فرهنگ کتابخوانی است که مساجد با داشتن ظرفیت‌های بالقوه می‌توانند در این زمینه هم راهگشا باشند.

وی توضیح داد: تأسیس و ایجاد کتابخانه‌های فعال و پویا با کتاب‌هایی مفید در مساجد، ایجاد حلقه‌های معرفتی با محوریت کتاب‌های غنی در مساجد و حتی برگزاری مسابقات کتابخوانی می‌تواند از اقدامات مثبت مساجد در این زمینه باشد.

مدیر کانون فرهنگی هنری ریحانة‌الرسول مسجد محمد رسول الله(ص) قزوین افزود: یکی از مهمترین اهدافی که کانون ریحانة‌الرسول همواره به دنبال آن بوده و هست، ترویج کتابخوانی در میان نوجوانان است، به همین منظور کتابخانه‌ای مختص نوجوانان در کانون ایجاد شده است که بیش از ۳۰۰ جلد کتاب دارد و همگی کتاب‌ها با نظارت کامل بر محتوای آن تهیه شده است.

وی خاطر نشان کرد: علاوه بر این، کانون ریحانة‌الرسول به صورت ثابت در تمامی دوره‌های خود کلاس‌های کتابخوانی را برگزار می‌کند که در آن مباحث اعتقادی، ملی، فرهنگی و غیره در قالب یک کتاب مناسب توسط مربی های مجرب ارائه می شود که این کار علاوه بر عمق بخشیدن به مطالب یاد گرفته شده، قدمی در ترویج کتابخوانی است.

شهابزاده گفت: البته پرداختن به کتاب به هیچ وجه محدود به دوران هفته کتاب و کتابخوانی نیست، ما تلاش داریم همه روزه بچه‌ها با کتاب دوست باشند و مهمترین عنصر و مهمترین انتخاب برای گذران زمان و اوقات فراغت باشد.

وی یادآور شد: از جمله کارهای صورت گرفته در این دوران، غنی سازی کتابخانه تخصصی نوجوان،معرفی کتاب‌های تخصصی پرداخته شده به حوزه مقاومت، برگزاری نشست‌های تخصصی کتاب متناسب با سنین مختلف، برگزاری رویدادهایی با محوریت کتاب و اهدای بن کتاب به عنوان هدیه به برترین‌ها بوده است.